Appartement Rijssen

Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
  • Rijssen
  • 56 m2

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement in hartje Rijssen? Dan is dit je kans! Gelegen op de eerste verdieping van appartementencomplex de Giezen bieden wij dit nette drie-kamer appartement te huur aan met eigen berging en parkeerplaats op de begane grond.

Het appartementencomplex is in 2012 gebouwd en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het appartementencomplex over een eigen liftvoorziening, videofooninstallatie en een afgesloten entree. Tevens betreft het een duurzaam complex met goede isolatievoorzieningen, mechanische ventilatie en draai-kiep ramen met HR++ beglazing. Het appartement beschikt mede hierom over een A label.

De servicekosten bedragen €110,- euro per maand. Het bedrag dekt zoveel mogelijk de daadwerkelijke gezamenlijke kosten zoals periodiek onderhoud, buitenschilderwerk algemene ruimtes, opstalverzekering, schoonmaak en stookkosten algemene ruimtes, kosten liftinstallatie etc.

Indeling

Begane grond
Eigen parkeerplaats voor het appartementencomplex; hoofdingang met postbussen en intercominstallatie; eigen berging voorzien van verlichting / elektriciteit.

1e verdieping
hal/ entree met intercominstallatie en meterkast, toiletruimte met hangtoliet en fontein, inloopberging met witgoedopstelling en cv-installatie (2012), badkamer met ruime douchehoek en wastafel, slaap-/ studeerkamer, ruime woonkamer met open keukenopstelling v.v. inbouwkeuken, ouderslaapkamer. Het balkon is toegankelijk vanaf de woonkamer en beschikt over een fraai uitzicht.

Kenmerken:
Woonoppervlakte van 56m2 met 6m2 externe bergruimte

Bouwjaar 2012, uitstekend geïsoleerd, voorzien van geluidwerende ventilatieroosters, dak-, vloer- en muurisolatie, dubbele beglazing
Energielabel A

Er is beschikking over een eigen parkeerplaats(!) en een eigen (fietsen-)berging op de begane grond

Meer weten? Neem contact op met Aniek:

Wat kunnen wij voor u betekenen?